NAJNOVIJE VESTI IZ PARTIZANA! Ovo su kandidati za novog trenera!
Foto: Starsport

bura u humskoj

NAJNOVIJE VESTI IZ PARTIZANA! Ovo su kandidati za novog trenera!

Zaseda upravni odbor crno-belih

Objavljeno: 20:32h

U toku je sednica Upravnog odbora Partizana, prema najnovijim informacijama, Goran Pandurović i Albert Nađ su kandidati za novog stratega crno-belih!

Albert Nađ
Albert Nađfoto: Starsport©

Deo čelnika, pak, zajedno sa sportskim sektorom, smatra da je timu potrebna "šok terapija", novo lice na klupi kako se ne bi izgubila druga pozicija na tabeli do kraja takmičenja. S tim da to novo lice ne može nikako biti Albert Nađ, koji od početka radi sa Duljajem i koji slovi za prvog kandidata-naslednika, no, nije jedini. U toku dana se provuklo i ime Strahinje Pandurovića, aktuelnog trenera filijale Teleoptika, inače takođe nekadašnjeg saradnika u stručnom štabu prvog tima i to u mandatima Zorana Bate Mirkovića, Sava Miloševića i Aleksandra Stanojevića, saznaje "Telegraf".

Ni u njegovom slučaju nema baš saglasnosti, jer se radi o mladom treneru, koji je prošlog juna započeo samostalni posao u Teleoptiku i sasvim dobro "gura" sa "optičarima" u pohodu na Prvu ligu, ali deo čelnika smatra da je premlad za "zalogaj" kakav je Partizan u ovom momentu i da bi pod neverovatnim pritiskom verovatno bezo poklekao.

Bonus video:

00:52

Grobari pevaju nakon poraza od Reala

(Espreso sport/Telegraf/Z.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.